Senaste Guiderna

Arbetsbord - vad behöver man tänka på?

Hur möblerar man med arbetsbord i ett öppet landskap, hur många bord får plats i ett rum? En liten guide till vad som kan vara bra att tänka på.

Mötesrum - så här inreder du dem!

Hur utnyttjar man den yta man har tillgänglig? Hur stort bord får plats i rummet? Använd vår guide för att enkelt inreda ditt mötesrum. Enkelt, prisvärt och självklart hållbart!

Vad kostar det? - Nyckeltal för inköp av inredning.

Beräkna nyckeltal för dina möbelinköp. Vad kostar det per anställd och hur mycket tjänar man på att köpa återbruk?

Färg på kontoret - skapa en trivsam arbetsmiljö.

Är det dags att addera färg på kontoret? - med inredning är det snabbt gjort! Läs mer om hur dom olika färgerna kan uppfattas nedan, och vad dom kan tillföra.

Lounge, arbetslounge eller entré. Så här gör du!

Inred din lounge med återbrukad inredning med hjälp av vår guide.

Belysning på kontoret - några tips!

Tycker du det är svårt med belysning? Läs vår guide, låt kreativiteten flöda och berika kontorets ytor med vackert ljus, en klar stämningshöjare!

Välj rätt arbetsstol

Vill du veta vilken arbetsstol som passar dig? Här är en liten guide som kan hjälpa!

Hemarbetsplatsen - skapa en bra arbetsmiljö hemma!

Hur möblerar man för en arbetsplats i sitt hem? Det finns lite att tänka på som man lätt tar för givet på sin vanliga arbetsplats som nu måste fungera så bra som möjligt hemma med.

Skapa en bra ljudmiljö på kontoret med återbruk!

För att inte fastna i sakfrågor och göra det tekniskt krångligt är det bara att börja. Det går alltid att komplettera upp om det behövs senare.

Inredningprojekt med återbruk - så här gör man!

Genom att göra inredningsprojekt med återbruk, tar man bort många av de begränsningar som finns med nytillverkad inredning. Dessutom blir blir slutresultatet hållbart, snabbfotat och kostnadseffektivt

Lunchrum - hur möblerar man?

Hur många platser ryms på ytan och vilka produkter använder man? Läs vår guide om hur man möblerar ett lunchrum och gör den till kontorets sociala yta.