Gör din egen moodboard med återbrukade produkter

2023-03-01


Moodboard - inspiration med bildkollage.

- gör din egen inredningsdesign med återbrukade produkter.

.

Den digitala moodboarden är ett unikt verktyg i e-handelssammanhang. I vanliga fall är arbetet med att skapa en moodboard förenad med många timmars arbete. Hos oss är tjänsten inte bara gratis, den är även automatisk så fort man börjar samla produkter i favoriter.

Skapa egna moodboards och låt alla inspireras över den visuella bilden som skapas automatiskt efterhand du fyller på med produkter. Ladda även upp en egen bild som tillför det lilla extra och bidrar till helhet och inspiration!

.

Så här gör du enkelt steg för steg!

1..png

1. När du hittar en produkt du använda i din moodboard markerar du den som en favorit via ”hjärtat”

1. (1).png

2. Välj skapa ny lista och döp den till ditt projekt eller namn på rum. Produkten lägger sig nu i din lista. Du kan ha flera listor aktiva samtidigt och väljer på varje produkt vilken lista du lägger den i.

1. (2).png

3. När du vill titta på din moodboard når den via hjärt-ikonen favoriter som alltid finns högst upp på sidan.

1. (3).png

4. Produkterna ligger nu i en listform där du får en bra överblick. Du kan i detta läge välja vilken av dina listor du vill visa, om du har flera. För att se listan som ett bildkollage trycker du på fliken moodboard så kommer den fram visuellt.

En moodboard är det bra sätt att visuellt förklara för kollegorna på kontoret hur det kan komma att se ut med de tänkta produkterna. Då moodboard byggs utifrån de exakta produktbilderna som annonseras ut, visas alltid det utförandet som det kommer att bli i verkligheten. Varför inte dela med dig av dem i dina sociala medier och visa vilken stil du gillar? Mycket nöje!

Har ni frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta vår Kungservice - alltid personlig service!

☎️ 010 - 750 09 40

📧 info@place2place.se