Väx med oss.

Väx med oss (1).png

Vi tror på varandra.

Vi pratar inte mycket om framtiden. Det går inte sätta den i någon form av rimlig mening. Vadå framtiden? När kommer den, i morgon eller om 5 år?

Vi pratar hellre om hållbarhet, utan den har vi ingen framtid. Vi pratar även gärna om samarbete, annars når vi aldrig fram till våra mål.

Framför allt tror vi på varandra. Att vi tillsammans kan skapa något bra. Att alla individer är unika och har något fantastiskt att bidra med utifrån sin egen förmåga.

Förändringar.png

Tillsammans utvecklas vi.

Bolaget grundades i en källare, plattformen ritades på en whiteboard – av personer helt utan någon kunskap i programmering & kod. Det blev grunden till marknadens första helt cirkulära e-handelsplattform.

Tillsammans utvecklas vi. Därför är det viktigt att alla är olika, för att bidra med sin egen nördighet till teamet. Vi vill att nya medarbetare ska vara bättre än oss på det vi behöver utvecklas på. Så vi kan lära oss och växa som bolag, som personer och kollegor.

naivitet.png

På en marknad i tiden...

Aldrig förr har det pratats återbruk som nu. Att vi förbrukar jordens resurser flera gånger om varje år har uppmärksammats på bred front i samhället och medvetenheten om vilka val vi gör vid konsumtion är högt upp på agendan även för företag och organisationer.

Återbrukad inredning för kontor spås nå en miljardmarknad inom några år och att det redan nu är ett självklart alternativ på marknaden är ett faktum. Sedan lanseringen har place2place blivit ett starkt varumärke och som opartisk marknadsplats inlett samarbete med de största i branschen.

...och framåt.

”69 procent av ungdomar och unga vuxna i Sverige tycker att det är mycket eller ganska viktigt att arbeta hos en arbetsgivare som engagerar sig i hållbarhetsfrågor.”

https://chef.se/unga-vill-att-arbetsgivare-jobbar-hallbarhet/

Kollegor.

Vi är inte så traditionella. Troligtvis kommer vi inte att annonsera ut nästa tjänst heller. Rätt kollegor trillar in vid rätt tidpunkt tror vi. Men vi kan ha fel och ändra oss såklart, - igen. Det händer hela tiden tack o lov!

Vill du skicka in en spontan ansökan till oss gör du det på info@place2place.se

.

Är du student och letar efter en LIA-plats?

Grymt! Då har du säker massor att lära oss! Du läser säkert marknadsföring, programmering eller något annat ”webbigt” Men överraska gärna! Kontakta oss.