Saknar du någon produkt? - skapa bevakning!

2021-08-10


Produktbevakning - ett enkelt sätt att hitta det du söker.

Med vår funktion produktbevakning håller vi koll på det ni letar efter! Ibland finns det man söker inte tillgängligt för stunden och då kan det vara bra att få reda på när det finns.

Återbrukad inredning är ett levande lager och det kan vara svårt att veta vilka alternativ som finns tillgängliga framåt i tiden. Vår funktion produktbevakning håller reda på dina bevakningar och meddelar dig via mail så fort produkt läggs ut som matchar din bevakning. Allt sker per automatik och du kan själv redigera dina bevakningar närhelst du önskar.

Vi jobbar tillsammans med de största på marknaden när det gäller återbrukad inredning, så en bevakning på vår marknadsplats når alltid bredast publik.

En bevakning sker enkelt i tre steg. Klicka på knappen bevakning när du har en produkt uppe. Rutan för att skapa bevakning öppnar sig och de fält som matchar produkten du är inne på är ifyllda. Du kan givetvis ta bort dessa och fylla på med egna kriterier. Tänk på att du kan ange flera tillverkare, färger etc. Vid antal fyller du i lägsta antal du sökar av produkten. Anger du 1st kommer du således att få både styckeprodukter och där det finns hundratals av. Vill du begränsa dig till ett visst antal tex 10 så anger du det. Tryck sedan på Skapa bevakning för att starta den. Bekräftelse på din bevakning kommer direkt till din angivna mailadress som du uppgav när du registrerade ditt konto. steg 123 bevakning

Du kan även starta en bevakning från "noll" från konto-menyn. Klicka på ikonen för konto, sedan välj mina produktbevakningar. Här inne kan du starta nya bevakningar och hantera samt radera inneliggande bevakningar. Observera, för att starta en bevakning måste du vara inloggad. starta bevakning från konto

Behöver du hjälp att komma igång eller har några frågor så kontakta oss i den kanal du föredrar. Vi finns tillgängliga på chatt och här.