Projekt? - vår Kungservice hjälper dig hela vägen!

3/6/2023


Projekt med återbruk?

- Vi hjälper dig hela vägen i mål.

Produktsök, logistik och reservationer. Ett projekt med återbruk har andra förutsättningar och värde än att arbeta med nytillverkat – och här är vi specialister!

🔍 - Produktsök

Berätta vad ni behöver så letar vi upp det. Vårt kontaktnät sträcker sig över hela Sverige och innehåller både återbrukssäljare, återförsäljare och tillverkare. Vi har även kontakt med kunder som vill göra avyttringar. Med andra ord, det totala återbruket!

.

🚚 - Logistik

Vi samordnar hela leveransen så den kommer när ni önskar, oavsett var produkterna kommer ifrån, vid ett eller flera tillfälle.

.

👋 - Personlig kontakt

Ett projekt har alltid en personlig kontakt som har hanterar all kommunikation, planering och logistik. En trygghet för alla parter.

.

💰 - Fraktkostnader

I ett projekt kommer ofta produkter från olika säljare och från olika delar av landet. Vi optimerar flödet för samfrakt till bästa kostnad.

.

✍️ - Bokning/reservation

Vissa Projekt har längre ledtider. Då kan reservationer vara en trygghet i att veta att produkten finns kvar. I de fall det kan behövas och säljaren är öppen för det – hanterar vi den processen.

Vår Kungservice är givetvis helt kostnadsfri - kontakta oss nedan.

☎️ 010 - 750 09 40

📧 info@place2place.se

Kopia av Kopia av Kopia av Kopia av Skapa konto.png