Begagnade kontorsmöbler

Kunde ej hitta några produkter.

Begagnade kontorsmöbler - Varför är det rätt val för dig?

Att köpa möbler till ett kontor kan vara extremt svårt, särskilt när man måste hålla sig inom en budget och se till att de anställda känner sig hemma. Låt oss ta en titt på de två viktigaste fördelarna till varför det kan passa bra för ditt företag att köpa begagnade kontorsmöbler.

Hur vi tillsammans kan främja en hållbar framtid

Att köpa begagnat kontorsmöbler är ett miljövänligt val som främjar hållbarhet. Genom att återanvända kontorsmöbler kan företag bidra till att minska efterfrågan på nya produkter och den tillhörande miljöpåverkan från produktion, transport och bortskaffande.

Tillsammans, leder detta beslut i slutändan till att bevara naturresurser, minska avfall och minska utsläppen av växthusgaser. Företag som väljer begagnade möbler kan stolt visa sitt engagemang för en grönare och mer hållbar framtid.

Är begagnade kontorsmöbler av låg kvalitet?

Många tror att begagnade kontorsmöbler är av låg kvalitet, men det är långt ifrån sant. Begagnade kontorsmöbler är ofta av hög kvalitet och hållbara möbler som har använts varsamt eller renoverats.

Detta innebär att företag kan köpa premiummöbler till en lägre kostnad, vilket ger både stil och funktionalitet utan att bryta banken.

Med detta i åtanke, kolla gärna igenom hela vårt sortiment.

Se hela vårt sortiment av begagnade kontorsmöbler

Vårt sortiment av begagnade kontorsmöbler består av möbler och inredning från företag över hela Sverige. Som företag kan du både sälja kontorsmöbler och köpa hållbar kontorsinredning hos oss. Vi erbjuder ett heltäckande sortiment med allt ni kan tänkas behöva för ett komplett kontor.

Vidare hoppas vi att ni och ert företag vill vara en del av ett cirkulärt möbelflöde - för mer hållbar kontorsinredning med begagnade kontorsmöbler. För en bättre miljö och sänkta kostnader för er verksamhet. Nedan finner ni all våra produkter på Place2Place, är ni ute efter en specifik produkt så kan ni filtrera på kategorier:

Plattformen för hela Sveriges sortiment av begagnade kontorsmöbler

På Place2Place hittar du ett stort utbud av begagnade kontorsmöbler från marknadens ledande tillverkare. Vårt sortiment inkluderar allt från kontorsstolar, höj- och sänkbara skrivbord till förvaring, soffor, textilier och belysning.

För att skapa en bra kontorsmiljö krävs kontorsmöbler som både är ergonomiska och slittåliga.

Kontoret behöver innehålla praktisk förvaring och en belysning som bidrar till kontorets estetik. Textilval sätter en personlig prägel på arbetsmiljön och en soffa behöver vara funktionell med tidlös design. Ni kan enkelt handla en komplett kontorsinredning och ergonomiska kontorsmöbler hos oss på Place2Place. Här kan du även sälja gamla kontorsmöbler som inte längre används.

Genom att vara en del av det cirkulära flödet bidrar ni till en mer hållbar miljö och betalar dessutom upp emot hälften av nypriset utan att tumma på kvaliteten.

Brett sortiment av kvalitetsmöbler från kända möbeltillverkare

Place2Place är den digitala marknadsplatsen för hela Sveriges sortiment av hållbar kontorsinredning och begagnade kontorsmöbler. Vår plattform möjliggör för företag att friktionsfritt köpa och sälja kontorsmöbler över hela Sverige. Vi får kontinuerligt in fler och fler begagnade kontorsmöbler till plattformen och det stora sortimentet ökar kontinuerligt i takt med vår tillväxt.

I vårt breda sortiment finner ni ergonomiska kontorsmöbler från företag från norr till söder. Här finns bland annat begagnade kontorsmöbler från svenska kända tillverkare såsom:

Lammhults

Blå Station

Mitab

Glimåkra

Johanson Design

Zero

Gärsnäs

Zilenzio

Karl Andersson & Söner

Lundqvist Inredningar

Örsjö

Mizetto

Swedese

Med flera...

Hållbar kontorsinredning - prisvärt & smidigt

Genom att samla hållbar kontorsinredning och begagnade kontorsmöbler online på en och samma plattform så erbjuder vi ett revolutionerande sätt för aktörer att köpa och sälja kontorsmöbler och kontorsinredning. Hållbarhet är vårt största fokus för plattformen - vill ert företag skapa en hållbar arbetsplats? Då är kontoret ett område där ni kan kraftigt reducera er påverkan på miljön genom att köpa så gott som ny kontorsinredning från andra företag.

Detta innebär inte bara en miljömässig hållbarhet, utan det är även ett sätt för er att sänka era kostnader. Företag möblerar om allt oftare och därmed är vårt sortiment till stor del i nyskick. Ni kan därför investera i väldesignade begagnade kontorsmöbler av hög kvalitet från välkända märken till ett kraftigt rabatterat pris.

Registrera ett konto idag!

Var en del av det cirkulära möbelflödet, sälj eller köp begagnade kontorsmöbler redan idag genom att registrera ett konto här - snabbt och enkelt.

Kontakta oss om ni vill veta mer!

Har ni några frågor om Place2Place.se, är det något ni finner krångligt eller vill ni bara prata om hur ni på bästa sätt inreder ert kontor? Vi har omfattande erfarenhet från branschen och tar gärna ett samtal med er! Kontakta oss idag!

Visa mer