2 års garanti på alla våra produkter.

2023-06-07


Garanti - 2 år såklart!

Det ska kännas tryggt att köpa återbrukad inredning. Vi är stolta över att erbjuda 2 års garanti på alla våra återbrukade produkter och vill berätta mer om fördelarna med att välja oss för ditt behov av kontorsinredning.

När du köper återbrukad kontorsinredning från oss kan du vara trygg i vetskapen om att varje produkt har genomgått en kvalitetskontroll för att säkerställa dess funktionalitet och hållbarhet.

Vår 2 års garanti är ett uttryck för vår tilltro till produkterna vi säljer. Vi vill ge dig lugn och trygghet i ditt köpbeslut. Om du upptäcker några problem med en produkt under garantiperioden, är vår kundservice redo att hjälpa dig. Vi strävar efter att lösa eventuella frågor eller bekymmer så snabbt och smidigt som möjligt, så att du kan fortsätta fokusera på ditt arbete utan avbrott.

Vår garantitid motsvarar i många fall samma garantitid som gäller vid köp av nytillverkade produkter. Vi vill helt enkelt inte att det ska vara ett hinder när ni tar beslut om att köpa återbrukad inredning och därmed göra ett hållbart inköp istället för ett som belastar vår miljö med mer CO2 belastning. Genom att välja återbrukad kontorsinredning bidrar du även till en hållbar och miljövänlig lösning. Istället för att köpa nya möbler och bidra till produktionen av mer avfall och utsläpp, ger du befintliga produkter ett nytt liv. Det är ett viktigt steg mot att minska vår påverkan på miljön och främja en cirkulär ekonomi.

Vi har samlat de vanligaste frågorna kring köp av återbrukad inredning i en guide som ni kan läsa här.

place2place produkter har 2 års garanti.png

Genom att välja vår återbrukade kontorsinredning kan du spara pengar utan att kompromissa med kvaliteten. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och möjligheten att skapa en funktionell och attraktiv arbetsmiljö utan att spräcka budgeten. Vårt sortiment inkluderar allt från skrivbord och stolar till förvaringslösningar samt fåtöljer och soffor till er lounge eller fikarum, vilket gör oss till en komplett lösning för dina kontorsbehov.

Sammanfattningsvis erbjuder vi 2 års garanti på våra återbrukade kontorsmöbler för att ge dig trygghet och förtroende för ditt köpbeslut. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa produkter, hållbarhet och konkurrenskraftiga priser. Gör en miljömedveten och ekonomiskt fördelaktig investering genom att välja vår återbrukade kontorsinredning idag. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om vi kan hjälpa dig med att hitta rätt produkter för ditt kontor.

.

Hur gör man vid ett garantiärende?

  • Börja alltid med att kontakta vår kundservice och tänk på att ha era kunduppgifter som mailadress på registrerat kontor som genomförde köp samt fakturauppgifter och vilken adress produkten befinner sig på.
  • Kundservice hjälper dig att konstatera felet, ev åtgärd på befintlig produkt eller hur en reklamation/byte av produkt kommer att ske.
  • Ditt ärende följs upp efter reparation eller reklamation/byte för att fösäkra att du är nöjd och att rätt åtgärd vidtagits.

Observera att retur av produkt ej kan ske innan överenskommelse med place2place. Läs gärna mer om våra villkor här.

.

place2place kundservice.png