Ställer ni ut på Stockholm Furniture Fair 2023?

2023-01-11


Ställer ni ut på Stockholm Furniture Fair 2023?

Ett samarbete mellan Stockholm Furniture Fair och place2place har initierats för att belysa möbelbranschens arbete mot en mer cirkulär ekonomi före, under och efter mässan 2023.

Till mässan tillverkas oftast den inredning som ställs ut i specialutförande och vanligtvis finns det ingen etablerad försäljningskanal för dessa produkter efter mässan. Risken finns att denna inredning blir stående i ett showroom och binder kapital, eller bara stuvas undan för att till sist slängas.

Samarbetet med Stockholm Furniture Fair innebär att place2place plattform kommer att fungera som en organiserad försäljningskanal för den inredning som finns på mässan, där utställare utan kostnad kan få produkterna upplagda och synliga på hela marknaden för potentiella kunder och målgrupper.

place2place.se syns även produkten för alla som inte besöker mässan (slutkunder, arkitekter, kommuner etc) men som ändå är intresserade av att ta del av de nyheter och tillverkare som presenteras där. Annonserade produkter kommer även att finnas med i place2place generella marknadsföring och nyhetsbrev i syfte att nå ut till en så bred kundgrupp som möjligt.

  • Att annonsera på place2place är kostnadsfritt – men vid en försäljning tas en kommissionsavgift ut.
  • place2place hanterar hela den ekonomiska transaktionen, fakturerar köparen och betalar ut till säljaren.
  • Varje annonserad produkt genererar även en backlänk till tillverkarens produkt/hemsida och får synlighet i den marknadsföringen som place2place gör under och efter mässan.
  • Produkter kan läggas upp redan nu och publiceras först i samband med mässans öppnade den 7/2 2023
  • Produktannonser får en tydlig position, dvs att den finns på mässan med monternummer i syfte att dra besökare till just den aktuella montern som produkten befinner sig i.

.

Under mässveckan kommer place2place ha fokus på Stockholm Furniture Fair i sin marknadsföring och i sociala medier. Tillverkare som har produkter på place2place från mässan kommer även att synas där, helt utan kostnad.

place2place är marknadens första och största marknadsplats för återbrukad inredning med tusentals besökare varje månad, som möjliggör köpare och säljare att göra affärer med varandra – med en minimal insats och utan att behöva fakturera varandra.

Vill ni veta mer om hur det går till och få hjälp att komma igång? Kontakta oss redan idag!

✉️ marknad@place2place.se
☎️ 010 – 750 09 40

Mässa tillverkarmail.png