Nu lanseras One Click Shop!

2021-01-10


Nu lanseras One Click Shop!

One Click Shop – sänker tröskeln för inköp av återbrukad inredning ytterligare.

För att ytterligare sänka tröskeln för inköp av återbrukad inredning lanserar nu place2place tjänsten One Click Shop. I praktiken innebär detta att det är ingen skillnad i förfarandet med att köpa återbrukad inredning via place2place, som att köpa nytillverkad inredning på redan etablerade e-handelssajter. Lägg produkt direkt i varukorg – betala på faktura!

De produkter som har en gul ram kring sig är tillgängliga för One Click Shop. Dessa produkter garanterar säljaren att den har tillgängligt för kund att köpa direkt. Då det ofta rör sig om lite större avyttringar från säljarens sida är även priset extra bra - för att bidra till snabb och enkel försäljning!

one click shop front

Alla som lägger upp produkter till försäljning på place2place marknadsplats kan själv välja om produkten ska markeras som One Click Shop produkt. Det medför ingen kostnad för någon part, dock åtar sig säljaren att säkerställa att produkten finns tillgänglig till försäljning under tiden annonsen ligger uppe. Produktantalet avräknas automatiskt vid försäljning så man som kund har full kontroll på vad som är tillgängligt att köpa. När antalet är nere på noll försvinner annonsen från marknadsplatsen. Som säljare kan man givetvis när som helst redigera eller ta bort sin annons.

Alla köp via place2place marknadsplats sker via faktura på 20 dagar, tryggt och säkert för alla parter. Utbetalning för sålda varor sker till angivet bankgiro via place2place AB.

Vårt högre syfte är alltid - Att tydligt förenkla processen med återbruk på ett hållbart sätt.

För att förenkla för Er att köpa *eller* sälja återbrukad inredning vill vi vara tillgängliga så mycket det bara går, på tider Ni har möjlighet att göra det.

Ring vår personliga kundservice 010 – 750 09 40 Vardagar 08.00-21.00 Helger 10.00-16.00

Övriga sätt att kontakta oss

PS: Det kostar ingenting att lägga upp sina produkter till försäljning på place2place.se Läs mer om våra sälj & leveransvillkor