Mässa 8-9 Juni - Lösningar för offentlig sektor

2022-05-10


Träffa place2place på Kistamässan

Den 8-9 juni 2022 öppnas portarna till Kistamässan, Stockholm, för årets största mötesplats för offentlig sektor samt e-Hälsa och välfärdsteknologi. Under två intensiva dagar får besökarna ta del av en heltäckande mässa och konferens av toppklass med föreläsningar, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer.

Vi visar vår molnbaserade plattform för cirkulära möbelflöde och digitala avrop på plats för alla besökare och passa på att prata med adda inköpscentral som finns på plats i vår monter.

Upplev Sveriges största mässa för offentlig sektor samt vård och omsorg, där över 150 högkvalitativa utställare visar innovativa lösningar på framtidens utmaningar. Passa på att ta del av kunskapsutbyten och knyt nya kontakter eller varför inte bara kom förbi vår monter och säg hej. Vi finns i monter K:01A

Här tar ni även del av en förstklassig konferens med över 200 talare. Konferensprogrammet är fullspäckat med intressanta föreläsare som motiverar och inspirerar till positiv förändring och effektivisering inom offentlig sektor samt vård och omsorg. Här erbjuds ni en hel värld av möjligheter till kompetensutveckling.

.

Gratis entré - skriv ut din kostnadsfria mässbiljett här

Datum och tid:

8 juni 09.00 - 17.00

9 juni 09.00 - 17.00

Kistamässan, Stockholm

losningarforoffentligsektor.se
LOS_873x293.png