Engagemang, Kvalitet & Identitet

2021-03-08


Engagemang, Kvalitet & Identitet

Örsjö Belysning AB finns i det sydöstra hörnet av Småland i ett område som är känt för sina duktiga producenter. Örsjö Belysning stämmer väl in i den bilden, över 70 års erfarenhet med produktion av belysning i hög kvalitet. Företagets erfarenhet, flexibilitet och breda sortiment gör det möjligt att uppfylla kunders höga krav.

Örsjös sortiment är utvecklat tillsammans med några av Skandinaviens ledande designers med fokus på funktion, innovation och personlighet. Kombinerat med vår tillverkningskompetens har dessa produkter givit oss åtskilliga utmärkelser och spännande uppdrag genom åren.

örsjö kombination

Ärliga material

Örsjö valde tidigt att satsa på lokal produktion i det vi kallar för ”ärliga material”, såsom mässing, koppar, stål, glas och läder bland annat. Våra produkter är tillverkade av de bästa materialen av våra kunniga medarbetare i Nybro, och står för en design som är klassisk, tidlös och framtagen för att hålla i många år. Våra produkter styrs inte av korta modetrender utan erbjuder en lång livslängd och går i arv mellan generationer.

Den absoluta merparten av våra leverantörer av material finns alla inom en radie av 150 km runt Nybro och vi jobbar aktivt med att vara en lokal aktör med minimal påverkan på vår gemensamma miljö.