Vi söker en nördig support & innesälj.

2023-08-15


Vi söker en support & innesälj som är lika nördig som resten av kontoret.

place2place är ett bolag som grundades i en källare, den unika plattformen ritades på en whiteboard – av personer helt utan någon kunskap i programmering & kod. Det blev grunden till marknadens första helt cirkulära e-handelsplattform.

Tillsammans utvecklas vi varje dag av varandra. Därför är det viktigt att alla är olika och bidrar med sin egen nördighet till teamet.

Din profil

Står dina skor alltid på sin plats i hallen? Har du full koll på batteristatusen på telefonen och får ro i sinnet av att alltid lägga nycklarna på samma plats? Gillar när det är riktigt tvära kast, högt tempo och ingen dag är den andra lik?

Då kan du vara vår nästa kollega.

Har du dessutom god datorvana, kan hantera Microsoft Office obehindrat, gillar att prata i telefon, ihärdigt följa upp lösa trådar och ge en engagerad support? Får du klåda av att inte ha full koll på situationer? Bingo!

Branschkunskap är inget krav, vi utbildar dig i våra system och implementerar dig i gänget. Vi ser gärna nya engagerade stjärnor som vill vara med på resan mot en hållbar och cirkulär framtid⭐

Arbetsuppgifter

Ge support via chat, mail & telefon till våra kunder. Svara på användarfrågor, produktförfrågningar, bevaka leveranser och vara spindeln i nätet som får våra kunder att känna att dom får en nära och personlig service.

Tjänsten är heltid (08.00-17.00) och placering är på vårt kontor i Ystad. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten tillsätts snarast möjligt.

Kontakt och ansökan:

daniel@place2place.se

0765 - 335 333

Om place2place Marknadens första cirkulära e-handelsplats för kontorsinredning drivs av engagerade medarbetare som vill vara med och förändra en hel bransch. Återbrukad inredning mot B2B marknaden har en extremt stor potential och vi tar här position som en opartisk marknadsplats för att göra hela Sveriges utbud tillgängligt för alla Sveriges företag. place2place är även en SaaS-tjänst mot kommuner, regioner och större företag som har behov av att cirkulera inredning och andra inventarier internt.

svart gul payoff the reused.png