Hemarbetsplatsen - så fixar du den!

11/10/2021


Hemarbetsplatsen - den nya funktionen i hemmet!

pexels-photo-4473903.jpeg

Ett hem har inte samma förutsättningar som en kontorslokal och ibland behöver man hitta den gyllene medelvägen. Vilka ytor har man att tillgå och blir hemarbetsplatsen en del av inredningen i hemmet? Se nedan tips för att få till det på ett enkelt och funktionellt sätt på olika ytor, - och vilka produkter som kan användas för att uppnå önskat resultat.

Arbetsplats i eget rum

Hur möblerar man för en arbetsplats i sitt hem? Finns det ett eget rum för ändamålet är det betydligt enklare och arbetsplatsen blir mer som på kontoret. Men det finns lite att tänka på som man lätt tar för givet på sin vanliga arbetsplats. Hemarbetsplatsen Bild 1.jpg

Öppen arbetsplats i hemmet

Hur integrerar man en arbetsplats i hemmet där alla ser den? Valet av produkterna avgör om den tillför rummet något eller bara finns där som något nödvändigt ont. Några tips nedan som kan hjälpa till på vägen. Hemarbetsplatsen bild 2.jpg

Har ni avvikande mått eller andra frågor kring den yta ni tänker inreda så hör av er till vår kundservice för snabb och enkel assistans. Testa gärna även vår chatt som ni ni når direkt på vår framsida.

Vilka produkter behöver man?

Det är inte svårt att göra en hemarbetsplats som både fungerar och smälter in i hemmet. Lägg lite tid på att välja rätt produkter så förenar ni både funktion och estetik.

Hemarbetsplatsen ARBETSSTOL.jpg

ARBETSSTOL

I princip alla arbetsstolar på marknaden har de ergonomiska funktioner som behövs för kontorsarbetet. När det gäller stol till hemarbetsplatsen handlar det mycket om att passa in i den miljön den ska stå i.I denna kategori finns garanterat en stol för alla!

Hemarbetsplatsen STOL MED HJUL.jpg

STOL MED HJUL

Vilken stol på hjul passar bäst i ditt hem? Genom att ha en stoppad stol på hjul blir stolen mer ergonomisk än en vanlig stol. I detta segment finns många klassiska och formgivna stolar som kan bli ett smycke i rummet. Sök efter din egen favorit här och sitt vackert hemma.

Hemarbetsplatsen BORD.jpg

ARBETSBORD HÖJ & SÄNK OCH FAST HÖJD

Arbetsbord finns i alla storlekar oavsett om dom är i fast höjd eller om dom är höj & sänkbara. Till arbetsplatsen hemma blir det oftare en fråga om materialval och färger. Välj en färg som fungerar bra med övrig inredning i hemmet så smälter bordet bättre in i sammanhanget.

Hemarbetsplatsen TILLBEHÖR.jpg

TILLBEHÖR BORD

En monitorarm tillför mycket på arbetsbordet. Både ergonomiskt men underlättar också för en mer städad bordsyta då monitorn inte behöver sin fot och frigör då den ytan.

Hemarbetsplatsen BORDSLAMPA.jpg

BORDSLAMPA

Tillför ett bra arbetsljus och undvik trötta ögon. Att ha ett ordentligt ljus på arbetsplatsen är en liten insats till vad det ger. Tänk på att en bra och fin arbetslampa även blir ett smycke för arbetsplatsen och rummet den står i.

FÖRVARING Förvaringar för alla smaker och ändamål! Risken med för stor förvaring är att man samlar på sig för mycket saker. Håll gärna förvaringen liten och smidig så den passar in på ytan och rätta behovet efter det så håller du estetiken och ytan som du tänkt. Återbrukad förvaring är väldigt prisvärt så välj en förvaring som du är nöjd med, du spar både plånbok och miljö.

Material

Vilka material är vanligast på möbler för offentlig miljö? Nedan är en kort beskrivning på de material som är standard idag på marknaden. Lunchrum café bild 3.jpg

Underhåll av dina möbler.

En fläck händer så lätt. Som tur är möblerna klädda i slitstarka tyger och material vilket gör att dom håller en lång tid även under frekvent användning. För att möbeln ska vara fräsch under hela sin livstid är det viktigt att underhålla den och att ta tag i fläckar direkt dom händer.

Lunchrum café bild 4.jpg

FOOTER hemarbetsplats.jpg

Ladda ner guide ☘